12 februari visar BioRoy baletten Svansjön från Bolsjoj i Moskva.
Missa inte chansen att se de bästa dansarna uppträda på en av världens främsta scener.

svansjon

Baletten Svansjön skapades på Bolsjoj 1877. I den dubbla rollen som den vita svanen Odette och hennes rival den svarta svanen Odile ser vi prima ballerinan Svetlana Zakharova, som utstrålar både sårbarhet och list genom sina tekniska behärskning. Den kraftfulle och känslosamme Siegfried dansas av Denis Rodkin.

Handling
Odette är människa på natten, en vit svan på dagen. Hon väntar på att hennes livs kärlek ska bryta förbannelsen. En prins flyr från den högtidliga balen på slottet och stöter på en svanflock vid en magisk sjö.
Prins Siegfried blir förhäxad av svankvinnan. Helt trollbunden av hennes skönhet, svär han trohet till henne. Men prinsen inser för sent att ödet har en annan plan för honom…

Läs mer och boka biljetter på BioRoy

Föreställningen är inspelad 25 januari 2015.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *